بایگانی

تور مالزی (برگزار شده)

درباره تور

کوالالامپو شهر زیبا و شگفت ­آور و پایتخت کشور مالزی، جاذبه های گوناگونی را از آن خود کرده است. کوالالامپور یکی از زیباترین شهرهای چندملیتی مالزی می باشد که تنوع جاذبه های آن بسیار خوشایند طبع بوده و گردشگران بسیاری را به سوی خود کشانده است. از جمله این جاذبه ­ها عبارتند از: ارتفاعات گنتینگ، معابد و مساجد بسیار متعدد با معماری فوق العاده شان، آکواریوم دیدنی در زیر آب کوالالامپور، تفریحات متنوع پارک سان وی لاگون، برج دوقلو  پتروناس و غیره.

نوروز امسال برنامه های گوناگونی برای هرچه بیشتر لذت بردن شما آماده کرده ایم تا همانند خاطره ای به یادماندنی درذهنتان باقی بمانیم. با تور مالزی همراه شوید تا در هرساعتی شگفت­ زده شوید. تور مالزی با پرواز ماهان به مدت 7 شب در کوالالامپور قصد دارد در تمام لحظات به شما خدمت رسانی ­کند. اقامت در هتلی بسیار زیبا و لوکس در کنار نرخی بسیار متعادل یکی از ویژگی های بسیار مناسب تور مالزی است. برنامه روزانه گشت شهری همان چیزی است که همه ما بدنبال آن هستیم چرا که شاید بدنبال وسیله خاصی هستیم و یا حتی قصد داریم تا از تمام لحظات بودن در مالزی استفاده کرده و تمام مکان­های هیجان ­انگیز آن را ببینیم. تور مالزی امکانات دیگری نیز برای شما عزیزان در نظر گرفته است از جمله: دادن سیمکارت و ترانسفر فرودگاهی و راهنمای فارسی زبان.

برای مشاهده پکیج اینجا کلیک کنید

 

نقشه راه

شرایط دریافت ویزای مالزی

سفارت مالزی در ایران، تهران: شهرک غرب ،فاز 4، بلوار ایوانک ، خیابان زرافشان شمالی ، کوچه دوم، پلاک 25
تلفن:  88072444-021
ساعت کار:یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 صبح الی 4:30 عصر
سفارت مالزی، جمعه ها و شنبه ها تعطیل می باشد.

ویزای مالزی

ویزای مالزی مانند همه کشور های دیگر، انواع مختلفی مثل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت دارد.

اخذ ویزا توریستی:

اخذ ویزای توریستی، اگر قصد از سفر گردش و تفریح در مالزی باشد، به شرح ذیل است.
قبلا مدت ویزای تریستی برای ایرانیان، ۳ ماه بود اما هم اکنون،از سال2013 شرایط تغییر کرده و مدت آن به ۲ هفته کاهش یافته است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی به رفتن به سفارت نیست.  در زمان ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورت زده می شود که این مهر همان اجازه ی ورود به مالزی است.
با این حال برای اخذ این ویزا یا همان مهر مذکور نیز، نیاز به مدارکی است که در ذیل گفته شده است:

  1. بلیط رفت و برگشت،
  2.  پاسپورت با ۶ ماه اعتبار،
  3. از آنجاییکه این ویزا یک مهر می باشد و ویزای مستقلی نیست، نیازی به عکس نیز ندارد.
  4. این ویزا هزینه ای ندارد.

اخذ ویزای مالزی

همانطور که در پاراگراف اول ذکر شد، مدت این ویزا توریستی ۱۴ روز،2هفته، می باشد، اما در صورتیکه مسافر بخواهد بیشتر از این ۱۴ روز در کشور مالزی اقامت داشته باشد، باید مدارک زیر را تحویل سفارت دهد:

  1. اصل پاسپورت،
  2. ۲ قطعه عکس ۴*۳،
  3. پرینت گردش حساب و مانده حساب بانکی با بیشتر از ۸ میلیون،
  4. رزرو بلیط و هتل.