بایگانی

اخذ ویزای دبی

ویزا توریستی امارات ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.

ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا فوری دبی ۲ روز کاری زمان لازم دارد.
در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۵ میلیون تومان دریافت می شود.
در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه در امارات اقامت کنید.

قیمت :

ویزا عادی *** درهم
ویزا نیمه فوری *** درهم
ویزا فوری *** درهم
ویزا عادی ۱ ماهه *** درهم

در حال حاضر سفر به امارات متحده عربی بیشتر به شیخ نشین دبی محدود شده است. این شیخ نشین با توجه به سیاست های خاص خود به کشوری کوچک با قوانین و مقررات ویژه تبدیل شده است. عدم آشنایی با این مقررات گاهی تبعات سخت و زیان آوری را متوجه گردشگران می نماید. متاسفانه مشاهده شده که بعضی از هموطنان ما به دلیل عدم رعایت این قوانین گاه تا چند ماه هم در زندان های آنجا بسر برده اند و این جدای از جریمه های بسیار سنگین نقدی است.

البته این جرایم تنها به دلیل رعایت نکردن قوانین این منطقه نیست، گاهی عدم دقت کافی در مفاد قرارداد بین آژانس مسافرتی و گردشگران باعث می شود که گردشگران هزینه های پیش بینی نشده ای را متحمل شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *