بایگانی

غیر شینگن

 اخذ ویزا 

یکی از نگرانی های مسافران عزیز اخذ ویزا برای سفر به کشور های مختلف است. در این قسمت به صورت مختصر در رابطه با مدارک مورد نیاز و نحوه اخذ ویزا صحبت نموده ایم. برای اخذ مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ویزا به طور کلی یک سند رسمی و مجوزی است که توسط سفارتخانه، کنسولگری و یا اداره مرزبانی کشور مقصد برای سفر اتباع بیگانه به آن کشور صادر می شود. نکته بسیار مهم این است که دریافت ویزا شرط لازم برای مسافرت به کشور مقصد هست ولی تصمیم نهایی برای اجازه ورود به کشور توسط ماموران مرزبانی و در مبادی ورودی هوایی، زمینی و دریایی گرفته خواهد شد.

شرایط اخذ ویزا دبی

             انواع ویزا دبی:

  • ویزای دبی، توریستی، با ۲ ماه اعتبار ورود به امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت
  • ویزای دبی، توریستی، با ۲ ماه اعتبار ورود به امارات و ۳۰ روز اعتبار اقامت
  • ویزای دبی، سه ماهه، با ۳ ماه اعتبار ورود به امارات و ۹۰ روز اعتبار اقامت
  • ویزای مولتی دبی یک ماهه، چند بار ورود، با ۱ ماه اعتبار اقامت در امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت برای هر بار ورود
  • ویزای مولتی دبی سه ماهه، چند بار ورود، با ۳ ماه اعتبار اقامت در امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت برای هر بار ورود

             مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای دبی:

        برای اخذ ویزای توریستی دبی و مولتی دبی به صورت عادی : ۷ روز کاری

            مدارک لازم:

        اسکن صفحه اول پاسپورت 

شرایط اخذ ویزا ترکیه

با توجه به توافقی که بین دولت ایران و ترکیه وجود دارد اتباع ایرانی جهت ورود به ترکیه و اقامت تا 90 روز نیاز به دریافت ویزا ندارند و چنانچه بیشتر از 90 روز نیاز به حضور در ترکیه داشته باشند می بایستی به مقامات این کشور مراجعه و در خواست دریافت ویزا بلند مدت نمایند .

توجه داشته باشید هنگام ورود حتما مهر ورود در پاسپورت شما زده شود در غیر این صورت هنگام خروج از کشور با مشکلات فراوانی رو به رو خواهید شد 

شرایط اخذ ویزا گرجستان

     با توجه به قوانین جدید سفر به گرجستان از بهمن ماه 94 نیاز به ویزا ندارند و دارندگان پاسپورت ایرانی بدون دریافت ویزا 45 روز می توانند در گرجستان اقامت داشته باشند.

شرایط اخذ ویزا آذربایجان

            انواع ویزای آذربایجان:

  • ترانزیت یک بار ورود
  • ترانزیت دو بار ورود
  • توریستی با ۳ ماه اعتبار ورود و ۳۰ روز اعتبار اقامت
  • ویزای ۳ ماهه یکبار تردد
  • ویزای ۳ ماهه دوبار تردد
  • ویزای یک ساله با ۹۰ روز اعتبار اقامت

          مدت زمان لازم برای اخذ ویزای آذربایجان:

  • ترانزیت یک بار ورود و دوبار ورود : ۲ روز کاری
  • توریستی به صورت عادی : ۳ روز کاری
  • توریستی به صورت فوری : ۱ روز کاری
  • ویزای ۱ ماهه دوبار تردد : ۱ روز کاری
  • ویزای ۳ ماهه یکبار تردد : ۳ روز کاری
  • ویزای یک ساله : ۷ روز کاری

          مدارک لازم:

  • اصل پاسپورت
  • ۱ قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • بیمه مسافرتی

          نکات قابل توجه اخذ ویزای آذربایجان

  • ویزای توریستی آذربایجان برای شخص همراه در پاسپورت همسر یا والدین ، رایگان است.
  • مسافرین بعد از ورود به خاک آذربایجان در صورتی که قصد اقامت بیشتر از ۷۲ ساعت را دارند باید حتما اقدام به ثبت ریجستر نمایند ، درغیر این صورت در هنگام خروج از کشور جریمه خواهند شد.

شرایط اخذ ویزا عراق

            مدارک لازم:

  • پاسورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • دو قطعه عکس جدید

شرایط اخذ ویزا چین

          انواع ویزای چین:

  • ویزای توریستی انفرادی چین با ۱ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت
  • ویزای گروهی چین برای حداقل ۵ نفر و اقامت حداکثر ۳۰ روزه

          مدت زمان لازم برای اخذ ویزای چین:

  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت عادی: ۵ روز کاری
  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت فوری : ۳ روز کاری
  • ویزای چین توریستی انفرادی عادی : ۱۵ روز کاری

         مدارک لازم:

  • اصل پاسپورت قدیمی و جدید
  • ۲ قطعه عکس
  • مشخصات فردی
  • تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان

 

شرایط اخذ ویزا مالزی

        ایرانیان جهت مسافرت توریستی نیاز به اخذ ویزا ندارند